• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cu un singur punct obţinut în primele două partide din Grupa L a Europa League, Steaua o va înfrunta joi, pe Arena Naţională, pe FC Zurich. ÎN DIRECT la Digi Sport 3, Laurenţiu Reghecampf a susţinut o conferinţă de presă în vare a prefaţat duelul cu formaţia elveţiană.

Pentru meciul de joi, Reghe nu se va putea baza pe Enache (suspendat), Moke, Achim, Pintilii, Filip şi Tănase (accidentaţi). În schimb, Aganovic este în lot pentru partida cu FC Zurich.

"Indiferent ce calcule facem, este foarte important să câștigăm meciul cu Zurich. Trebuie să jucăm, să câștigăm meciurile de acasă în prumul rând, să nu facem pas greșit la Zurich și atunci ne putem califica.

Nu vom schimba sistemul, dar va trebui să folosim jucătorii apți. Avem suspendarea lui Enache, anumiți jucători care nu pot evolua mâine seară. Indiferent cine va intra pe teren, sperăm să câștigăm.

Este foarte bine că jucătorii au în cap asta, să joace cât mai bine. sunt sigur că va exista determinare, că jucătorii sunt motivați. Aceste lucruri sper să ne ajute.

Zurich este o echipă masivă, puernică, cu tradiție bogată, au retrogradat, dar sunt sigur că vor reveni, s-au întărit, trebuie să fim foarte atenți. Vor evolua cu mare ambiție, sunt periculoși la fazele fixe, dar sper ca noi să rezolvăm meciul.", a declarat Laurenţiu Reghecampf, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul s-a referit şi la problemele financiare întâmpinate de multe dinte formaţiile din Liga 1.

"Fără echipele din campionatul românesc nu se poate. Trebuie respectat, fotbalul românesc trece prin momente foarte grele, cei care conduc fotbalul ar fi trebuit să ajute cu taxe si cu tot felul de lucruri de acest gen, dau au rămas restanți.

Este pozitiv că noi și Astra reprezentăm fotbalul românesc în Europa. Este riscant să faci o astfel de afirmație după un meci jucat, nici nu știu unde au jucat, și terminat la egalitate. Dar pe mine astea mă motivează.", a mai spus antrenorul Stelei.

Cum va arăta Steaua cu FC Zurich: Niţă - Jakolis, Tamaş, Toşca, Momcilovic - Bourceanu, Muniru - Popa, Boldrin, De Amorim - Golubovic

Steaua - FC Zurich se va disputa joi, de la ora 20:00, pe Arena Naţională. Meciul e LIVE TEXT pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.

Clasamentul grupei: