• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Viktoria Plzen vrea să câştige cu orice preţ în faţa celor de la FCSB, după trei încercări fără succes în acest sezon european. Cehii se tem de atacul lui Nicolae Dică şi şi-au luat măsuri speciale.

Alertă pentru FCSB. Doar victoria contează pentru Plzen în meciul de care depinde calificarea cehilor în primăvara europeană . Echipa lui Pavel Vrba domină lupta pe plan intern în faţa rivalelor Sparta şi Slavia şi e gata să depăşească şi coşmarul FCSB. Roş-albaştrii i-au eliminat deja pe cehi în acest sezon din preliminarille UEFA Champions League şi i-au învins şi în Europa League, în meciul tur, cu 3-0.

”FCSB este o echipă bună, dar şi Sparta şi Slavia sunt la acelaşi nivel şi sunt echipe pe care noi le-am bătut. De data aceasta vom câştiga pentru că motivaţia noastră este mult mai mare”, a susținut Pavel Vrba, antrenorul Viktoriei Plzen.

Plzen a suferit doar 4 eşecuri în toate competiţiile din acest sezon dintre care două au fost în faţa elevilor lui Nicolae Dică.

”Acum avem alţi jucători în apărare şi vom juca motivaţi să nu primim gol”, a spus la rândul său David Limbersky.

Partida dintre Viktoria Plzen și FCSB se va disputa joi, 23 noiembrie, de la ora 20:00, și va putea fi urmărită în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.