• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Manchester United are parte de momente grele în această perioadă: după parcursul slab al "Diavolilor" din Premier League, Paul Pogba s-a accidentat în meciul de Europa League din Turcia cu Fenerbahce şi poate lipsi din echipa lui Jose Mourinho în următoarele partide.

În minutul 20, cel mai scump jucător al lumii s-a lovit de un jucător al gazdelor şi a încercat să continue meciul. Totuşi, 8 minute mai târziu, s-a văzut nevoit să iasă şchiopătând de pe teren, lăsându-i locul lui Zlatan Ibrahimovic.

Pogba nu este singurul jucător de bază care va lipsi în partida de campionat cu Swansea: în afară de suspendatul Ander Herrera, Antonio Valencia şi Eric Bailley vor fi şi ei în afara lotului.

Mai rău pentru Jose Mourinho şi elevii săi este faptul că, în chiar debutul jocului, au primit golul care va fi probabil desemnat cea mai frumoasă reuşită a serii: Moussa Sow l-a învins pe David De Gea cu o foarfecă de generic.

INTRĂ AICI PENTRU A VEDEA GOLUL LUI SOW

Partida s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru turci, Lens marcând în repriza secundă pentru Fener, în timp ce golul de onoare al englezilor a fost marcat de Rooney, în minutul 89.