• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Marius Șumudică nu s-a sfiit să-i ia apărarea atacantului Denis Alibec, jucătorul în vârstă de 26 de ani care a fost huiduit în momentul schimbării joi seară pe Arena Națională. Antrenorul lui Kayserspor recunoaște că fostul său jucător este un timp sensibil.

FCSB - Hapoel 1-1. Denis Alibec a avut o cădere nervoasă în momentul în care a fost înlocuit, în minutul 70. Atacantul de la FCSB a început să plângă, în momentul în care a ajuns pe bancă, după ce i-a lăsat locul pe teren lui Harlem Gnohere.

”Eu când v-am zis că e un tip sensibil, lumea credea că e de paravan și că Șumudică îi ia apărarea. Îl cunosc foarte bine și îl înțeleg foarte bine. E un tip sensibil. Am înțeles că a fost huiduit de tot stadionul, asta doare. E un moment cu care te întâlnești în carieră. Trebuie să demonstreze că este un jucător de valoare. Trebuie să se mai nască cinci atacanți care să demonstreze ceea ce poate Denis Alibec”, a spus Marius Șumudică la Digi Sport Matinal.

Pe de altă parte, vârful de 26 de ani a fost huiduit de o parte din fani, iar acest fapt pare că a contribuit la izbucnirea lui Alibec. ”Denis în momentul în care e liniștit și știe că e un lider, nu dau lecții de comportament pentru alții ca să-l câștige, face diferența, este ok. Denis Alibec e jucătorul numărul 1 în materie de atacant din România și din străinătate care poate juca la națională”, a încheiat antrenorul român.