• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

După victoria din ”Derby de România”, când s-a impus cu 1-0 în fața lui Dinamo, roș-albaștrii se pregătesc de al doilea meci din cadrul Grupei G a Europa League, contra celor de la FC Lugano.

Pentru partida din Elveția, care se va disputa joi, 28 septembrie, de la ora 20:00, LIVE TEXT pe digisport.ro, Nicolae Dică a decis să renunțe la patru jucători importanți, pentru a-i menaja însă. Este vorba despre Denis Alibec, Marko Momcilovic, Dragoș Nedelcu și William de Amorim.

Primii trei au fost titulari în partida cu marea rivală, dar Alibec a fost schimbat la pauză cu Harlem Gnohere.

Alibec a fost primul care a recunoscut că este departe de forma din sezonul trecut.

”Am jucat slab şi m-a schimbat. Nu prea sunt în formă, voi munci în continuare. Nu mă interesează ce vorbeşte lumea. Sunt supărat că nu marchez şi nu dau pase de gol. Voi reveni. Unde să mă pună Dică? La mijloc? Aici e poziţia mea. Probabil că trebuie să muncesc mai mult”, a spus Alibec, la Digi Sport.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Despre Alibec a vorbit și patronul.

"Steaua nu stă niciodată într-un jucător, iar Denis trebuie să înţeleagă că întâi e Steaua şi după aia Denis Alibec. El trebuie să se muleze după Steaua. Dacă nu se mulează după Steaua, o să aibă probleme.

Dar văd că se mulează. Credeam că o să mârâie, dar am văzut că a fost vesel, l-a îmbrăţişat pe Gnohere, am apreciat asta. Dacă o să fie aşa şi o să se comporte aşa, o să fie bine. Dacă nu, îi transmit că aici nu e Astra", a declarat Becali, la Pro X, a doua zi după meci.

Înaintea derby-ului cu Dinamo, Dică a spus că echipa sa este singura din România care a jucat din trei în trei zile de la startul sezonului și că asta îl obligă să ruleze jucătorii. Tocmai de aceea, FCSB are în acest moment un lot format din 28 de jucători.