• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Delegația roș-albaștrilor a plecat miercuri dimineață spre Israel, la bordul unui charter, în vederea disputării partidei cu Beer Sheva, a treia din Grupa G a Europa League, meci care va începe la ora 20:00 și care va fi redat în format LIVE TEXT pe digisport.ro.

Tehnicianul Nicolae Dică nu i-a inclus în lot pe Denis Alibec (26 de ani), dar nici pe Mihai Pintilii (32 de ani). Dacă ultimul este accidentat, în schimb Denis plătește în continuare pentru gestul nervos pe care l-a făcut la meciul cu Voluntari, scor 0-0. Deși a fost iertat de patron, antrenorul va decide când îl va reprimi înapoi pe atacant, însă tot mai multe semnale converg către ideea că acest moment se va produce la meciul cu CS U Craiova, programat duminică, 29 octombrie, pe noul ”Oblemenco”, de la ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

 

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

În schimb, din lot face parte și Constantin Budescu. Mijlocașul le-a dat ceva emoții oficialilor clubului pentru faptul că a întârziat la aeroport. Venit direct de acasă, de la Ploiești, Budescu s-a confruntat cu problemele inerente legate de traficul spre intrarea în Capitală, astfel că a ajuns la terminalul ”Plecări” la 08:00, asta în timp ce toți colegii săi se aflau deja îmbarcați. Cum plecarea era prevăzută pentru ora 09:00, întârzierea lui Budi nu a fost una de natură de a le da planul peste cap și piloților.

Elevii lui Nicolae Dică vor efectua diseară antrenamentul oficial, cel în urma căruia, cel mai probabil tehnicianul va decide și formula de start.

FCSB este lider în Grupa G, cu 6 puncte, în timp ce Beer Sheva și Viktoria Plzen au câte trei.

Clasament Grupa G