• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Rezultatele neconcludente din ultimul timp, dar mai ales jocul Stelei au făcut ca atmosfera în lot să fie una extrem de încărcată. Reghecampf pare să fi pierdut vestiarul, lucru extrem de vizibil în timpul partidei de la Chiajna.

Emeric Ienei a vorbit, în direct la Digi Sport Matinal, despre criza de la echipa sa de suflet şi despre faptul că nu se poate face performanţă în măsura în care între fotbalişti şi staff-ul tehnic nu există o comunicare eficientă.

"Am auzit multe lucruri despre atmosfera de la Steaua în presă. Jucătorii sunt cei care îl resping pe antrenor sau sfaturile antrenorului, iar asta nu e bine deloc", a opiniat Ienei, la Digi Sport Matinal.

Fără victorie în grupa de Europa League, Steaua mai păstrează şanse mici la calificarea în primăvara europeană. Pentru a realiza acest obiectiv, roş-albaştrii au nevoie de o victorie în această seară, contra liderului Osmanlispor. Tehnicianul de la Sevilla aşteaptă o schimbare de atitudine în jocul Stelei, pentru că o victorie în cupele europene dă întotdeauna moral pe termen mediu şi lung.

"Aştept de la Steaua să scoată un rezultat care să îi permită să spere la calificare", a mai spus fosta mare glorie a vicecampioanei.

Steaua joacă în această seară, de la ora 20:00, contra lui Osmanlispor. Partida poate fi urmărită în format LIVE-TEXT pe digisport.ro.


Au mai rămas de jucat

Azi
STEAUA - Osmanlispor (20:00)
Zurich - Villarreal (20:00)

Joi, 8 decembrie
Osmanlispor - Zurich (18:00)
Villarreal - STEAUA (18:00)