• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Roș-albaștrii sunt foarte aproape de o nouă calificare în primăvara Europa League. Joia viitoare, în returul cu Be’er Sheva, din Grupa G, ora 22:05, LIVE TEXT pe digisport,ro, elevii lui Nicolae Dică au șansa de a obține matematic accesul în faza ”16”-imilor, în caz de o nouă victorie în fața israelienilor.

Despre parcursul vicecampioanei în Liga 1 și Europa a vorbit chiar tehnicianul, în vârstă de 37 de ani, într-un interviu acordat pentru ”magazinul Europa League”.

”Chiar dacă sunt un antrenor fără experiență, cum se spune, consider că am capacitatea necesară să duc Steaua cât mai departe în competițiile europene și să facem performanță, pentru că asta se dorește la un club mare”, a spus fostul mijlocaș.

În etapa următoare, FCSB se va deplasa la Severin, acolo unde va da piept cu CS U Craiova. Meciul se va disputa duminică, 29 octombrie, de la ora 20:45, și va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații RCS-RDS.

Partida va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO&TEXT  pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Chestionat să spună ce înseamnă pentru el Steaua, Dică a replicat:

”Steaua înseamnă totul pentru mine și pentru mine este o onoare să antrenez această echipă, la fel cum a fost o onoare să joc la această echipă. Mă bucur că am avut șansa și oportunitatea de a face performanțe la un club cu un astfel de renume.

La Steaua am avut cele mai mari performanțe, am câștigat campionate. Am fost aproape și de o calificare în finala Europa League, ceea ce a însemnat foarte mult pentru noi, ca jucători și sper ca într-o zi să mai  trăiesc un astfel de sentiment, dar ca antrenor”, a mai spus Dică pentru UEFA.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT