• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Antrenorul Hapoel Beer Sheva, Barak Bakhar, s-a declarat nemulţumit de faptul că echipa sa a primit gol în urma unei faze care nu anunţa nimic, dar a apreciat reacţia rapidă a jucătorilor săi, care au marcat la scurt timp şi au obţinut o remiză la Bucureşti în faţa FCSB, scor 1-1.

"A fost un meci interesant. Adversarii au avut şansa lor să câştige azi (ieri - n.r.), dar şi noi am avut şansa să o facem. Consider că, până la urmă, rezultatul de egalitate reflectă realitatea din teren. La golul primit nu am fost concentraţi în apărare. Am făcut o greşeală mare, golul lor a venit de nicăieri. Dar Hapoel a demonstrat că are forţă şi am reuşit să marcăm şi să revenim pe tabela de marcaj.

Sunt foarte, foarte mulţumit de cei 4.000 de suporteri care au venit la Bucureşti să ne susţină. Am făcut totul pentru ei şi mă bucur că nu i-am dezamăgit. Dacă vom câştiga următoarele două partide ne vom califica în primăvara europeană. Sper să reuşim", a spus Barak Bakhar, la conferinţa de presă de la finalul meciului de pe Arena Naţională.

Căpitanul israelienilor, Maharan Radi, s-a arătat la rândul său mulţumit de rezultatul de egalitate.

"Toată echipa a jucat bine. Este adevărat că puteam să pierdem acest meci, însă, în acelaşi timp, puteam şi să-l câştigăm. Important este că am făcut un meci bun. Îmi doresc să câştigăm ultimele meciuri din grupă şi să ne calificăm mai departe", a afirmat mijlocaşul.

AGERPRES