• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Astra Giurgiu şi Viktoria Plzen au terminat la egalitate, 1-1 (1-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa E a competiţiei de fotbal Europa League.

Campioana României nu a mai repetat jocul bun de la Plzen, unde a câştigat cu scorul de 2-1.

Astra a deschis scorul prin Alexandru Stan (19), care a fost lansat excelent de Budescu, a tras la poartă, Kozacik a respins, dar jucătorul român a reluat în plasă. Peste doar şase minute campioana Cehiei a egalat, prin Michael Krmencik (25), cu o lovitură de cap, la centrarea lui Petrzela.

La final, tehnicianul Roman Pivarnik a analizat ceea ce s-a întâmplat pe Arena Naţională.

"Am intrat bine în meci, am început bine dar a venit greşeala din care ei au marcat şi asta ne-a ţinut pe loc pentru că a trebuit să alergăm după egalare. După o actiune frumoasă am înscris, apoi am încercat să mai dăm un gol; am intrat bine şi în a doua repriză, am dominat ultimele 30 minute, dar din păcate nu am reuşit să punctăm. Greşelile noastre individuale ne-au oprit să învingem Astra", a spus la final, antrenorul oaspeţilor, Roman Pivarnik.

Cu doar trei puncte adunate în patru partide de Europa League, Plzen e ultima în grupă. Tehnicianul speră la calificare, chiar dacă admite că va fi o misiune foarte grea, însă condiţia e să îşi rezolve problemele din joc.

"Mai avem şanse teoretice de calificare, dar din păcate nu mai depindem de noi, ci de alţii ! Atacanţii noştri nu sunt sustinuţi, nu primesc pase la timp şi suferim la jocul aerian. Jucăm doar cu piciorul. Dacă aveam jucători ce ştiau jocul aerian era mult mai bine în seara asta pentru noi. Desi au fost puţini spectatori, stadionul e superb, iar atmosfera a fost frumoasă!", a încheiat antrenorul lui Plzen.