• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

După ce a pierdut meciul cu Osmanlispor, de la Ankara, scor 0-2, Steaua o va întâlni joi (ora 20:00) pe Villarreal, pe Arena Naţională, în etapa a doua a grupelor Europa League.

Evoluţiile mai puţin convingătoare din ultima vreme i-au îndepărtat pe fanii care îşi făcuseră o obişnuinţă din a-şi susţine favoriţii de pe stadion în ultima vreme, aici fără a-i pune la socoteală pe ultraşii de la Peluza Nord şi Peluza Sud, care refuză să mai vină la meciuri din cauza conflictului cu CSA şi a incertitudinii care încă planează în scandalul mărcii "Steaua".

Astfel, până la ora redactării acestei ştiri, respectiv cu o zi înaintea partidei cu Villarreal, Steaua vânduse numai 6.000 de bilete pentru întâlnirea de joi. Chiar şi aşa, Laurenţiu Reghecampf şi-a manifestat optimismul că echipa va fi încurajată de cel puţin 10.000 de spectatori.

“Nu ştiu câte bilete s-au vândut până la ora asta, vor fi probabil 10-15.000 de spectatori. Din păcate problemele cu CSA fac mult rău şi crează această distanţă. Eu m-aş bucura ca mâine seară să avem un rezultat pozitiv şi suporterii, atâţia câţi vor veni, să fie bucuroşi”, a afirmat Reghecampf.

Azi, casele de bilete de la Arena Naţională vor fi deschise până la ora 19:00, iar mâine, în ziua meciului, fanii îşi vor putea procura tichete de la stadion începând cu ora 10:00.

Iniţial, pentru meciul cu Villarreal a fost deschis doar primul inel al Arenei Naţionale şi sunt şanse mari ca lucrurile să rămână aşa, deoarece cererea de bilete este extrem de redusă.

Meciul european al Stelei cu cei mai mulţi spectatori este cel cu Chelsea, din martie 2013, din optimile Europa League. Atunci, pe Arena Naţională au fost nu mai puţin de 53.000 de fani.

Preţurile biletelor:

PELUZE - 40 LEI
TRIBUNA 2 - INEL PERIFERIC - 50 LEI
TRIBUNA 2 - INEL CENTRAL - 100 LEI
VIP 3 - 250 LEI
VIP 1 - 350 LEI

6.000 de bilete s-au vândut pentru meciul Steaua - Villarreal, până la această oră

Steaua - Villarreal e joi, de la ora 20:00. Meciul se vede în direct în reţeaua RCS-RDS, pe Pro TV, şi e LIVE TEXT pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.