• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)

  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Viktoria Plzen - FCSB 1-4. ”Roș-albaștrii” răsuflă ușurați după meciul de miercuri seară care îi duce acum în play-off-ul Ligii Campionilor. La finalul conferinței de presă susținută de tehnicianul Nicolae Dică, Cătălin Făiniși, ofițerul de presă al steliștilor a vrut să transmită un mesaj de susținere bascilor de la Athletic, care vor întâlni pe Dinamo în această seară în manșa secundă a turul trei preliminar din Europa League.

La finalul conferinței de la Plzen, după ce translatorul și-a încheiat și el treaba, Cătălin Făiniși, ofițerul de presă al FCSB, le-a transmis un mesaj de susținere bascilor care o vor întâlni în această seară pe FC Dinamo, rivala de-o viață a ”roș-albaștrilor”. ”Zorte on, lehoiak!”, a sunat mesajul în bască al ofițerului de presă de la FCSB, care se traduce ”mult noroc, leilor” (n.r. leii - una dintre poreclele celor de la Athletic Bilbao). Acest mesaj l-a făcut să zâmbească chiar și pe Nicolae Dică.

Rivala ”roș-albaștrilor” este însă pregătită să scrie istorie la Bilbao şi să obţină calificarea în play-off-ul Europa League, acolo unde a jucat ultima oară în urmă cu cinci ani. “Câinii” i-au impresionat pe bascii de la Athletic în prima manşă, încheiată la egalitate, 1-1 și speră acum la o minune. Opt ani au trecut de la "Minunea de la Liberec" şi ultima participare a dinamoviştilor în grupele Europa League.

Athletic Bilbao - Dinamo se joacă în această seară, de la ora 21.45. Partida poate fi urmărită în format LIVE-TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

La Plzen, FCSB a făcut spectacol și s-a calificat în play-off-ul Champions League după succesul clar din Cehia, scor 4-1.