• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO Astra - Zira 3-1. Alexandru Ioniţă a deschis drumul giurgiuvenilor spre victorie şi susţine că nu regretă că a rămas la fosta campioană, în ciuda plecărilor masive din această vară.

Mai mult, mijlocaşul a anunţat şi că patronul Ioan Niculae a revenit alături de echipă, problemele financiare începând să dispară. Finanţatorul i-a aşteptat pe jucători la ieşirea din tunel şi s-a salutat cu fiecare în parte.

"Nu e timpul să plec. Trebuie să rămân şi să demonstrez în acest an. Sunt bucuros că am rămas aici. Nu am nimic cu Steaua. Mulţi mă critică, dar nu am nimic. Mă bucur că am rămas aici, mă simt ca la Rapid, ca acasă.

Sunt doi antrenori diferiţi, dar într-o lună de zile am făcut o treabă bună, Am încredere în conducere. S-a rezolvat o parte din problemele financiare şi avem şanse la play-off", a spus Ioniţă, la microfonul Digi Sport.

Ioniţă, Dandea şi Le Tallec au deschis drumul Astrei către calificarea în turul trei preliminar al Europa League.

"Mă bucur că am reuşit să marchez şi să arăt valoarea mea. Cred că am ajutat mult echipa în seara asta. Toţi am jucat bine. Toţi au aşteptări mari de la mine. Am câştigat, dar trebuie să fim concentraţi şi în retur şi să ne calificăm. Am fost temători, aveau două mciuri în plus şi credeam că vor avea alt ritm, superior nouă", a adăugat Ioniţă.