• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Astra Giurgiu răsuflă ușurată, înaintea meciurilor din grupele Europa League. În a doua partidă, de pe terenul italienilor de la AS Roma, nu-i va avea printre adversari pe vicecăpitanul Daniele De Rossi și pe Emerson Palmieri, ambii suspendați după eliminările din returul play-off-ului Ligii Campionilor (0-3 cu FC Porto).

Ambii jucători ai Romei și-au aflat pedepsele vineri, 2 septembrie: De Rossi a primit 3 etape de suspendare în urma eliminării suferite pentru intrarea cu talpa asupra lui Maxi Pereira, în timp ce, pentru Emerson, UEFA a dictat două etape de suspendare.

Primul meci direct dintre AS Roma și Astra Giurgiu se joacă pe Stadio Olimpico, pe 29 septembrie, în etapa a doua a Grupei E din Europa League. Dacă vor fi apți și nu vor mai suferi alte suspendări, cei doi vor putea juca în meciul retur, programat pe 8 decembrie, în etapa a 6-a, la Giurgiu.

AS Roma - Astra Giurgiu, din etapa a doua a Grupei E din Europa League, se va disputa pe 29 septembrie, de la ora 22:05. Din Grupa E mai fac parte Viktoria Plzen (Cehia) şi Austria Viena (Austria).