• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO Austria Viena - Astra 1-2. Daniel Niculae a lipsit din lotul Astrei, din cauza unei accidentări, dar a trăit cu sufletul la gură meciul de pe terenul Austriei Viena, câștigat de campionii României cu 2-1, cu două goluri marcate pe final, după ce gazdele deschiseseră scorul în prima repriză.

Giurgiuvenii sunt în fața unei premiere în istoria clubului: în funcție de rezultatele din ultima etapă, s-ar putea califica în primăvara europeană.

Daniel Niculae și-a lăudat colegii și a spus că e mândru că face parte din echipa Astrei, care a reușit să facă o fază superbă la golul egalării, marcat de Daniel Florea.

"Îi felicit pe băieți. Eu, în afară de a răguși, nu am făcut nimic în această seară. Nu știu dacă în această competiție a fost vreun meci în care să fim considerați favoriți, începând din preliminarii, cu Copenhaga, continuând cu West Ham și continuând în grupe, cu toate echipele. Am întâlnit Austria Viena, o echipă destul de bună, care a demonstrat-o și în această seară, dar mai ales la București, când a reușit să ne învingă. Roma nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare", a declarat Daniel Niculae, în cadrul emisiunii "Fotbal European", de pe Digi Sport 1.

"Am demonstrat încă o dată că suntem o echipă destul de bună, matură, competitivă, care atunci când e nevoie scoate tot ce e mai bun. Ați văzut ce fază frumoasă am reușit la golul egalizator. Sunt puține echipe în România care pot face o astfel de fază și mă bucur că fac parte din această echipă", a mai spus atacantul campioanei României.

"Calificarea ar fi o performanță unică în istoria Astrei. Chiar dacă au participa în cupele europene, în primăvara europeană nu au ajuns. Am rămâne în istoria acestui club. Îmi doresc foarte mult să ne calificăm și în play-off-ul Ligii 1. În ultimele meciuri, în utimele luni, Astra a arătat un cu totul alt joc. Trebuie să luăm fiecare meci în parte. Sper ca băieții să petreacă o oră la hotel și să se concentreze pe meciul greu care urmează, cel de la Timișoara", a încheiat Daniel Niculae.

VIDEO Toate golurile din meciul Austria Viena - Astra 1-2

Un fost campion mondial se retrage din Formula 1! "Viaţa mea începe acum" --->> http://bit.ly/2gqk64dUltima lui cursă e ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, duminică, de la ora 15:00.