• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

UPDATE Astra a anunţat pe site-ul oficial că partida cu Austria Viena, programată pentru joia viitoare, de la ora 20:00, se va disputa pe Arena Naţională. În privinţa celorlalte două meciuri nu s-a anunţat încă nimic, probabil oficialii campioanei sperând că suprafaţa va fi reparată până la ora disputării celui de-al doilea meci.


 

Astra nu va putea evolua în Europa League pe stadionul din Giurgiu. UEFA le-a transmis astăzi oficialilor campioanei că trebuie să îşi găsească o nouă "casă" pentru disputele din grupă.

Deşi stadionul din Giurgiu este omologat, campioana va trebui să îşi mute ambasada pe alt stadion pentru confruntările din Europa League. Gazonul stadionului Marin Anastasovici este într-o stare deplorabilă, iar forul continental nu şi-a dat "ok-ul" pentru disputarea meciurilor.

Potrivit informaţiilor Digi Sport, se ştia de mai multă vreme de această problemă, din acest motiv gazonul intrând în reparaţii. El nu va putea fi adus în condiţii optime în timp util, astfel că UEFA a luat o măsură drastică.

"Este adevărat, sunt complet dezamăgit. Probabil că vom juca pe Arena Naţională", a spus Marius Şumudică, pentru Digi Sport.

Din fericire, Astra poate evolua fără probleme pe Arena Naţională, Steaua având de fiecare dată programate disputele în deplasare, când Alibec&Co evoluează pe teren propriu.

De notat şi faptul că, din informaţiile Digi Sport, inclusiv meciul din campionat, cu Gaz Metan (programat pentru luni, pe 19 septembrie) este în pericol să nu se dispute la Giurgiu, din aceleaşi motive.

Programul meciurilor de pe teren propriu în Europa League:

15 septembrie: Astra - Austria Viena
3 octombrie: Astra - Viktoria Plzen
8 decembrie: Astra - AS Roma