• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO Astra - Zira 3-1. Bogdan Chipirliu a fost adus la Astra pentru a umple golul lăsat după plecările lui Denis Alibec şi Contantin Budescu la FCSB, dar a ratat nişte ocazii uriaşe în primul meci oficial disputat în tricoul giurgiuvenilor.

În prima repriză a partidei cu azerii de la Zira, la 0-0, atacantul de 24 de ani a primit o minge în poziţie ideală, de la Alex Ioniţă, dar şutul său din interiorul careului nu a prins cadrul porţii.

În minutul 38, Dandea a recentrat perfect, din prima, în careul mic, dar fostul jucător de la Juventus a trimis peste portă din doar doi metri, atunci când scorul era 1-1.

Belu a avut şi el o ocazie importantă de a marca, dar şutul său din unghi, din minutul 27, a lovit stâlpul stâng al porţii oaspeţilor.

Bogdan Chipirliu a impresionat în ultimul de Liga 2 și a ieșit golgheterul eșalonului secund, după ce a punctat de 29 de ori pentru Juventus și i-a depășit pe Hadnagy (Sepsi) și A. Petre (UTA).