• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

FC Salzburg este practic calificată în grupele Europa League, după ce a câştigat cu 3-1 meciul tur cu Viitorul, la Ovidiu. Cu toate acestea, antrenorul austriecilor, Marco Rose, insistă că elevii săi nu vor intra relaxaţi pe teren mâine seară şi că vor încerca să obţină un succes la fel de clar ca în prima manşă.

"Suntem într-o situaţie bună şi vrem să profităm de acest lucru. Asta înseamnă că trebuie să fim foarte concentraţi şi hotărâţi în faţa unei echipe bune, cu jucători puternici individual, în special în atac. Avem nevoie de încă o prestaţie foarte bună dacă vrem să ne realizăm obiectivul de a ajunge în grupe.

Vom încerca din nou să ne facem jocul, nu are sens pentru noi să încercăm doar să menţinem avantajul din meciul tur. Vrem un rezultat la fel de categoric ca acela din meciul tur, în care am controlat FC Viitorul, o echipă foarte bună, timp de 90 de minute. Meciul începe cu 0-0 şi se încheie odată cu fluierul final, aşa trebuie să îl abordăm", a declarat Rose.

Tehnicianul campioanei Austriei spune că prezenţa în grupele UEL este fundamentală pentru ca elevii săi să poată progresa.

"Avem o echipă cu o calitate atât de bună încât avem nevoie să partcipăm în Liga Europa pentru a progresa", a precizat Rose.