• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Aeronava care transporta atât echipa cât și staff-ul formației Fenerbahce pentru întâlnirea de joi cu Manchester United din Europa League a trebuit să aterizeze de urgență la Budapesta.

Informația a fost confirmată de oficialii clubului din Istanbul, care au postat câteva fotografii cu parbrizul deteriorat după aterizarea de urgență. Incidentul s-a petrecut miercuri după-amiază, în timp ce aeronava se deplasa spre Anglia. Turcii au scris pe Twitter că "avionul cu echipa și personalul nostru care zburau spre Manchester a făcut o aterizare de urgență la Budapesta, din cauza unei păsări care s-a izbit de parbriz. Nu există o situație alarmantă la ora actuală".

Fenerbahce conduce grupa A din Europa League, cu un punct peste Feyenoord și Manchester United. Formația lui Jose Mourinho joacă cu Fenerbahce pe Old Trafford, joi, cu începere de la ora 22:05. 

Administratorii site-urilor de socializare ale echipei Manchester United nu au rămas indiferenți la incidentul prin care au trecut adversarii lor de mâine seară și au postat un mesaj de susținere. ”Sper că restul călătoriei voastre spre Manchester să fie lipsită de evenimente. Vă așteptăm cu drag”, au scris aceștia.