• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Milan - Craiova 2-0. Oltenii au părăsit un San Siro aproape plin cu capul sus, chiar dacă nu au reușit să înscrie niciun gol în dubla cu rossonerii. Alexandru Băluță, jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, a explicat și el că dacă Mitriță egala la ocazia uriașă din prima repriză, se lasă liniștea pe stadion.

”Eu zic că am învățat ceva. Au fost momente în care m-am simțit bine, au fost momente în care nu m-am simțit bine, pentru că nu am intrat în posesia balonului. Trebuie să joc acolo unde mă bagă domnul antrenor.

Acum trebuie să ne concentrăm pe următorul meci din campionat. Îmi pare rău și pentru celelalte echipe, că n-a reușit nici măcar una să se califice. Trebuie să învățăm, să muncim mai mult, iar anul viitor să reușim ceva mai mult.

Pe Mitriță nu m-am supărat. A fost doar o chestie de nervi. Aș fi vrut să înscrie. M-ar fi făcut și pe mine mare dacă ar fi înscris. Și la Severin, dacă am fi înscris, era mult mai bine. Și astăzi, dacă egalam, cred că se lăsa liniștea pe San Siro. Nu e nimic... Important e să ne iasă în campionat.

Nu cred că ar trebui să se mai simtă oboseala, jucăm acasă și ar trebui să învingem”, a spus Băluță, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Pentru Craiova urmează meciul din etapa a patra cu Astra Giurgiu. Partida se va disputa pe teren propriu, duminică, de la ora 18:30. Duelul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1 și va putea fi urmărit în format LIVE VIDEO&TEXT.