• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

FCSB a fost învinsă cu 2-0 în Cehia, la Plzen, într-o partidă în care Andrei Vlad a fost titularizat de antrenorul Nicolae Dică și a avut o prestație excelentă în ciuda celor două goluri primite. Deși trimitererea portarului de 18 ani în primul "11" a fost pusă pe seama dorinței patronului, Gigi Becali a recunoscut că titularizarea lui Vlad la Plzen a fost ideaa antrenorului.

"Dică a fost cu ideea să-l bage pe Andrei Vlad. Eu mă bag când lucurile nu merg bine. Acum nu mă bag, că lucrurile merg bine. Supărarea cu Iaşi nu înseamnă că e vreo problemă la echipă" a precizat Gigi Becali într-o intervenție telefonică la Digi Sport Special.

O altă decizie a lui Nicolae Dică pusă pe seama declarațiilor patronului a fost cea de a efectua două schimbări la pauză. "Orice om care cunoaşte fotbal nu-l vedea pe Filip? Bravo lui Dică, ne-a demonstrat că vede fotbal. I-a schimbat pe Filip şi Golofca, pentru că nu făceau faţă" a mai declarat finanțatorul roș-albaștrilor.

Dacă sunt discret, se alege praful ca la Dinamo

Patronul roș-albaștrilor a ținut să se sublinieze încă o dată că nu s-a băgat peste Dică, însă a dat exemplul Dinamo, acolo unde impasibilitatea finanțatorului a adus echipa în pragul colapsului.

"Nu fac eu echipa, se consultă cu mine. Ce vreţi, să fiu discret? Dacă sunt, se alege praful ca la Dinamo. Ce vreţi, să-l văd pe Bokila pe teren şi să nu zic nimic? Eu nu pot să accept că Nemec e rezerva lui Bokila. Dacă patronul doarme şi se face schimb Nascimento-Nistor se alege praful. La fotbal, important e rezultatul. Nu există vreun premiu pentru patron sau antrenor, că se bagă sau nu se bagă. La fotbal se premiază rezultatul echipei. Celelalte lucruri din culise nu au vreo valoare" a încheiat Becali.