• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Hapoel - FCSB 1-2. Încă o seară magică pentru echipa lui Nicolae Dică. FCSB a ajuns la trei victorii din trei meciuri disputate în grupele Europa League.

Dică a fost din nou inspirat: l-a introdus pe teren pe Harlem Gnohere în locul unui Tănase inexistent şi "Bizonul" a făcut spectacol: a reuşit o dublă în cinci minute, dar finalul a fost unul incendiar, după golul înscris de gazde.

"Echipa ideală a fost a lui Dică. A fost genial. Toate schimbările au fost geniale. La final, jos pălăria. Sunt trei meciuri câştigate. Jos pălăria în faţa lui Becali, în faţa lui Dică şi în faţa Stelei. Am adus azi în România un milion de euro. Am pus aici şi calificarea. Mă trufesc. Azi am adus 960.000 de euro", a spus Becali, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

"Gnohere nu este al Stelei? Nu are contract cu Steaua? E al Stelei! Fiecare îşi administrează clubul cum vrea. Nu mai avem ce să spunem la ora asta. Avem nouă puncte. Ce să mai poţi spune? Mai poţi spune de Tănase? De Dică? E adevărat că Florinel Coman nu a dat nicio pasă bună. A fost pe teren, a ajutat la victorie", a adăugat Becali.

FC Porto pare să fi revenit pe pista "Alibec", după ce în vară s-au speriat de preţul enorm cerut de Becali. Lusitanii erau decişi să dea la momentul respectiv 10 milioane de euro pentru vârf, dar patronul FCSB a supralicitat, cerând 15.

"Ăsta e managementul. Ca să le iei banii, trebuie să îi vrăjeşti. Ce s-a întâmplat acum e bine pentru Alibec. E publicitate bună sau rea. Nu contează. Lumea la fotbal e nebună. Se mai dau două milioane pentru Alibec. Îi interesează valoarea. El are valoare. Mă distrez şi eu cu ei. Zic de Coman de milioane, de Alibec", a încheiat Becali.

După primele trei meciuri din Grupa G, roş-albaştrii au maximum de puncte.