• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Steaua - Osmanlispor 2-1. Vicecampioana României a obținut prima victorie a sezonului în UEL cu Osmanlispor și în ultima etapă are în propriile mâini soarta calificării în primăvara europeană.

Succesul de joi seară l-a făcut pe finanțatorul stelist Gigi Becali să se gândească la o calificare de pe primul loc, care e posibilă chiar și în cazul unui pe terenul lui Villarreal în ultima etapă.

AICI sunt toate calculele calificării Stelei în primăvara europeană

În acest moment, Osmanlispor e lider în Grupa L, cu 7 puncte, iar Villarreal, Steaua și Zurich au câte 6 puncte.

"Se vedea că e diferență de valoare. Eu am mai spus și acum iar zic: noi ne calificăm de pe primul loc! O să vedeți. De ce să nu batem la Villarreal? Dacă suntem mai buni decât ei, de ce să nu-i batem?", a spus Gigi Becali, la finalul meciului Steaua - Osmanlispor 2-1.

Întrebat ce jucător i-a plăcut joi seară, finanțatorul Stelei a răspuns: "Ce, trebuie să îți placă de cineva? Nu pot să spun un jucător anume. În prima repriză pot să spun că parcă aveau toți picioarele înnodate. Nu era niciunul pe teren, erau toți năuci. Dar am văzut de la primul meci că suntem mai valoroși decât ei".

"Vă mai spun ceva: sunt aproape 400.000 de euro pe care i-am adus în țara românească, cadou din Europa. Ca să știe lumea", a mai spus Becali. 

Aclamat din nou de fani, omul de afaceri i-a salutat pe cei care l-au întâmpinat la ieșire în stilul obișnuit: s-a urcat pe pragul propriei mașini.

Clasamentul Grupei L din UEL

VIDEO Toate golurile din meciul Steaua - Osmanlispor 2-1