• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Gigi Becali i-a dat planurile peste cap lui Nicolae Dică, cel care ar fi vrut să trateze meciul de la Plzen, de joi seară, contra celor de la Viktoria, cu o echipă din care să facă parte jucători mai puțini folosiți până acum, din moment ce calificarea este jucată. Finanțatorul a cerut ca Budescu să joace și le-a și promis jucătorilor o primă specială în caz de victorie.

Ce-l îndeamnă pe finanțatorul roș-albaștrilor să fie atât de implicat în acest meci din Europa League? A spus-o chiar el zilele trecute.

"Dică luase hotărârea că face strategia cu jucătorii dinainte cu câteva zile. Îmi spusese că vrea să lase acasă câțiva jucători, ca să îi avem odihniți pentru campionat și eu am fost de acord. Mi-a spus de Pintilii, Teixeira... O singură obiecție am avut: i-am spus că vreau ca Budescu să fie în lot, că vreau să câștigăm meciul ăsta, dacă avem nevoie de el. A zis: 'Bine, dacă dumneavoastră vreți, atunci îl ținem pe Budescu în lot'", a spus Gigi Becali, în cadrul emisiunii "Digi Sport Matinal".

"Budescu e calul de bătaie, nu se odihnește niciodată. El tot timpul trebuie să fie în priză. El este generalul de război care nu are voie să lipsească. Îl decapitez și pe el, dacă greșește, îți dai seama. Glumesc cu el", a mai spus finanțatorul de la FCSB.

În plus, Becali le-a mai promis jucătorilor, susține Pro TV, și câte 5.000 de euro dacă vor obține victoria la Plzen, care le va asigura roș-albaștrilor, matematic, și locul 1 în grupă, ceea ce ar însemna un bonus financiar important, din partea UEFA, pentru vicecampioana Ligii 1.

Dacă va merge la tragerea la sorţi din postura de câştigătoare de grupă, atunci trupa lui Dică va fi cap de serie şi va avea ca adversar o echipă care fie va termina pe locul 2 în Europa League, fie va fi printre cele mai slabe 4 echipe din cele 8 care vor termina pe locul 3 în Champions League.