• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Zurich - Steaua 0-0. Steaua a rămas fără victorie în Grupa L a Europa League, după primele patru partide disputate şi şansele de calificare în şaisprezicimile competiţiei sunt din ce în ce mai mici, ţinând cont şi de rezultatul pozitiv obţinut de Osmanlispor în deplasarea cu Villarreal, 1-2.

Patronul Stelei a reacţionat după partidă şi a menţionat faptul că jucătorii cheie ai vicecampioanei nu au făcut faţă din punct de vedere fizic.

"Boldrin şi De Amorim mi se par puţin obosiţi. Nici Popa nu a fost el. Dar, una peste alta, sunt mulţumit de joc. Eu am încredere în echipa asta, o să vedeţi din iarnă. Nu iau jucători din afară, ce, nu există oameni buni în ţară. Uitaţi-vă la Viitorul.

Cred că o să mai iau 3-4 jucători. "Alibec e prea valoros ca să aibă nevoie de acomodare, e prea puternic", a spus Becali, la Sport.ro.

"Nu am emoţii, când mingea e la noi ştiu că adversarul nu are cum să marcheze. Ăsta e un lucru bun, avem posesie. Când faci un astfel de joc, ţii mingea, înseamnă că ai valoare", a adăugat Becali. 

După primele patru meciuri disputate, Steaua a rămas pe ultimul loc în grupă, cu doar 3 puncte. Osmanlispor e liderul surpriză (7 puncte), iar Zurich şi Villarreal sunt pe poziţiile 2 şi 3.

În etapa a 15-a din Liga 1, Steaua va evolua pe Arena Naţională în faţa Viitorului, duminică, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro