• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Gigi Becali spune că mai mulți fotbaliști vor fi urmăriți de agenți internaționali în returul dintre FCSB şi Hapoel Be'er Sheva, din grupele Europa League. Patronul roș-albaștrilor vrea să-l vândă cât mai repede pe Denis Alibec și capriciosul atacant în vârstă de 26 de ani are ocazia să demonstreze de ce este în stare în partida din această seară.

Alți fotbaliști din cei pe care Nicolae Dică îi poate trimite pe teren sunt Dennis Man și Florinel Coman, de asemenea aflați în interesul marilor cluburi.

"Sunt 3 cluburi care vor veni diseară pentru Alibec, iar alte două cluburi pentru Man și Florinel Coman. Eu le-am spus că Man și Coman nu sunt de vânzare. Bineînțeles, au niște clauze și nu-i pot opri dacă le sunt plătite clauzele. Sunt numai cluburi mari, dintre primele 10-15 din Europa.

I-am zis lui Florinel Coman că nu există un alt jucător mai talentat ca el. E al doilea după Hagi. Dar i-am zis că dacă lase țigara și se antrenează cum trebuie, eu îi garantez că va fi mai valoros ca Mbappe. Despre Florinel Coman putem vorbi de la 50 de milioane în sus", a declarat Becali la Pro X.

Becali a declarat de mai multe ori că echipe din Anglia şi din Portugalia l-ar vrea pe Alibec (26 de ani), care ar putea deveni cel mai scump jucător vândut vreodată de o echipă din Liga 1.

Recordul este deţinut de Nicolae Stanciu, vândut tot de "roş-albaştri" la Anderlecht pentru 7,8 milioane de euro, plus bonusuri în valoare de două milioane de euro.

14 meciuri a jucat Denis Alibec în acest sezon pentru FCSB, în toate competiţiile

Două goluri a marcat Alibec pentru "roş-albaştri"

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT