• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

FCSB a suferit prima înfrângere în actuala ediţie a Europa League, 0-2 cu Viktoria Plzen, şi e la al doilea eşec consecutiv fără gol marcat, după 0-1 cu CSM Poli Iaşi. Cu toate acestea, vicecampioana României rămâne pe primul loc în grupa G, iar patronul Gigi Becali este convins că elevii lui Nicolae Dică îşi vor păstra poziţia.

"Nu sunt îngrijorat că avem două înfrângeri la rând, nu are nicio relevanţă. Dacă meciul ăsta ne califica, eram mulţumiţi? Suntem pe locul 1, nu avem cum să-l pierdem. Dică a încercat nişte jucători tineri, le-a dat posibilitatea de a juca meciuri tari. Nu am nicio supărare. M-am uitat relaxat ca niciodată la meci.

Încă mai sunt supărat pentru înfrângerea de la Iaşi, dar aici nu am ce să le spun jucătorilor. Eram calificaţi. Dacă eu i-am cerut lui Dică să se gândească la meciul cu Astra şi să facă echipa în funcţie de asta, pot să-i mai spun omului ceva?", a declarat Becali, la "Digi Sport Special".

Cu 10 puncte după cinci etape, FCSB are nevoie de victorie în ultimul meci, cu Lugano, acasă, pentru a fi sigură de locul 1. Roş-albaştrii pot rămâne lideri şi în cazul unei înfrângeri, dar doar dacă Plzen nu câştigă în deplasare cu Hapoel Beer Sheva.

"Nu voi fi supărat dacă pierdem primul loc, pentru că eram interesat de calificare. Dar cum să pierdem locul 1? În primul rând, e greu ca Plzen să bată pe Beer Sheva. Şi e normal ca noi să o batem pe Lugano şi aşa va fi", a spus Becali.