• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

UEFA a anunțat cât au încasat echipele participante în cupele europene în sezonul precedent. FCSB a încasat aproximativ 7,5 milioane de euro de pe urma participării în preliminariile Champions League și în grupele Europa League, iar Astra a primit puțin peste 6 milioane de euro.

4,46 milioane de euro a încasat echipa finanțată de Gigi Becali de pe urma participări în sezonul precedent al Europa League. Acestei sume i se mai adaugă alte 3 milioane de euro pe care roș-albaștrii le-au primit pentru evoluția din tururile preliminare din Champions League.

FCSB a încheiat pe ultimul loc, cu o singură victorie, 3 egaluri și două înfrângeri, într-o grupă cu Osmanlispor, Villarreal și FC Zurich.

De cealaltă parte, Astra a încasat pentru evoluția din Europa League, când a ajuns în șaisprezecimile competiției, 5,77 milioane de euro, plus în aproape jumătate de milion de euro pentru că a jucat în preliminariile Champions League.

Echipa pregătită pe atunci de Marius Șumudică a terminat pe locul doi în grupă, în spatele celor de la AS Roma, dar peste Viktoria Plzen și Austria Viena.

Câștigătoarea competiției, Manchester United, a primit 44,5 milioane de Euro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT