• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Deși a remizat pe Arena Națională cu Dinamo (1-1), Athletic Bilbao nu se consideră deja calificată în play-off-ul Europa League.

Mai mult, antrenorul bascilor, Jose Angel Ziganda, e convins că returul de pe "San Mames" va fi asemănător cu partida de pe București.

"Va fi dificil, nu am nici cea mai mică îndoială. Şi adversarii noştri vor să câştige. Mă aştept la un meci asemănător cu cel din tur. Atunci, adversarii noştri aşteptau, încercau să intercepteze mingea şi să iasă pe contraatac, asta a fost senzaţia mea.

Noi vom încerca să jucăm în jumătatea de teren a adversarilor, să atacăm şi să avem ocazii, dar Dinamo încearcă să domine în privinţa posesiei. Trebuie să încercăm să ne impunem ritmul şi forţa pe San Mames", a spus Ziganda, într-o conferință de presă.

"Totdeauna am avut speranţe, toţi am conştientizat dificultatea acestei duble. Ne jucăm şansa, cum e normal, şi sperăm să mergem mai departe. Ar fi o realizare extraordinară şi o surpriză pe măsura şanselor mici pe care le avem", a spus Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo.

Echipa lui Cosmin Contra va fi încurajată de aproximativ 2.000 de fani la Bilbao.

Meciul Athletic Bilbao - Dinamo va avea loc joi, de la ora 21:45, LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro. În tur, scorul a fost 1-1.