• Tenis WTA, finala de la Cincinnati: Simona Halep - Garbine Muguruza, azi, de la ora 21:00, în direct pe Digi Sport 2
  • Fotbal, La Liga, prima etapă, azi: Barcelona - Betis, 21:15, Digi Sport 3, Deportivo - Real Madrid, 23:15, Digi Sport 2

AC Milan a încercat să evite contactul cu fanii români şi şi-a schimbat ora de sosire în Craiova. Totuşi, oltenii i-au aşteptat la hotel pe jucătorii italieni. Vincenzo Montella s-a dus de la aeroport direct la conferinţa de presă. "Suntem puţin obosiţi, dar vom trata cu toată seriozitatea această competiţie", a spus antrenorul rossonerilor.

Italienii au venit în România fără vedetele Bonucci, Biglia şi Bacca. În schimb Giacomo Bonaventura, un fotbalist care a avut probleme cu accidentările în ultima perioadă, e apt de joc.

"Sunt foarte fericit să mă aflu aici, am traversat o perioadă mai grea în ultimul timp, nu am jucat. Am tras tare să mă recuperez în ultimul timp şi mă simt pregătit să joc în această competiţie", a explicat mijlocaşul ofensiv al Milanului.

16 goluri în 85 de partide a marcat Bonaventura pentru "diavoli". El a strâns şi 8 selecţii în naţionala Italiei.

Universitatea Craiova - AC Milan este în direct la Digi Sport 1, în această seară, de la ora 21:00. Partida poate fi urmărită în format LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro.