• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor: Dimitrov - Goffin (20:00, Digi Sport 2)

FCSB - Viktoria Plzen 3-0. Înaintea meciului de pe Arena Naţională, Gigi Becali a anunţat că pe FCSB nu o poate învinge nimeni în această seară, nici măcar Barcelona sau Real Madrid.

Finanţatorul a avut un moment de inspiraţie, ţinând cont că echipa lui Nicolae Dică a făcut un meci mare, iar tocmai oamenii "problemă", Denis Alibec şi Constantin Budescu.

"A fost astăzi sărbătoarea Sfintei Cruci! Nu mă poate învinge nimeni în această zi. Nu există Barcelona, Real Madrid când e vorba de Sfânta Cruce.

Un meci extraordinar, frumos, spectaculos, goluri multe, ocazii. Ce înseamnă când ai jucători valoroşi, Budescu şi Alibec. Să vedem cine cară pianul. Sunt încântat de doi mari jucători, Nedelcu şi Benzar. Nedelcu e frumuseţe, când îl vezi cum recuperează.", a spus Becali, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

"Bucuria mare este că la Steaua deja se naște o echipă pe care o dorim noi toți. Am dat 3 goluri, am făcut spectacol. Ce să vreau mai mult de la fotbal decât ce bucurie mi-a făcut Steluța în seara asta? N-are cine să ne ia fața în grupă. Nedelcu este o încântare, un frumos diamant.

Îmi pare rău de Florinel că a driblat acolo, dar nu a mai avut putere să o bage în poartă. Suntem oricum și mai puternici decât acum, pentru că o să vină și Tănase. Oricum nu îi mai las, o să mă duc eu la ei. Acum Steaua joacă la 70% din capacitate, mă refer la relațiile de joc dintre fotbaliști. Eu prevăd o echipă mare care se leagă în acest moment la Steaua", a spus Becali, la ieşirea de la meci.

În celălat meci al Grupei G, Beer Sheva a trecut cu 2-1 de Lugano, astfel că FCSB se poate lăuda că este pe primul loc.