• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Constantin Budescu și Filipe Teixeira au fost remarcații italienilor de la Tuttomercatoweb, după meciul dintre FCSB și Hapoel Be’er Sheva, de pe Arena Națională, încheiat cu scorul de 1-1.

În articolul ”I Top&Flop di Steaua-Hapoel”, italienii au apreciat atitudinea israelienilor, jocul lui Budescu și impactul lui Teixeira, după ce a intrat pe teren.

Când ajunge mingea la el, e devastator. Calitate și cantitate, alăturate unei bune inteligențe tactice. Face diferența în echipă și se face remarcat de fiecare dată”, au scris cei de la Tuttomercatoweb despre Budescu.

Portughezul a intrat în teren cu atitudinea necesară și a creat mult pericol pe partea stângă. De fiecare dată când a accelerat, a creeat probleme”, au precizat aceștia despre Teixeira.

Pe lângă cei doi jucători din echipa lui Dică, cei de la Tuttomercatoweb au lăudat atitudinea israelienilor: ”În ciuda atmosferei, au jucat un fotbal bun. În special, în repriza a doua, au avut mai multe momente bune pe fază ofensivă”.

La rubrica ”Flop”, jurnaliștii s-au legat de penalty-ul neacordat FCSB-ului (”în fotbalul modern, într-o competiție precum Europa League, nu este posibil să existe asemenea greșeli”), ieșirile nesigure ale portarului Goresh (”tot timpul nesigur, a făcut un meci mediocru; prea multe indecizii pentru un portar în Europa League”) și defensiva lui Hapoel (”prea multe mingi pierdute, au avut mult de suferit din cauza plasamentului prost”).

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT