• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua - Osmanlispor 2-1. Echipa lui Laurenţiu Reghecampf a obţinut primul succes din acest sezon de Europa League, unul care o ţine în cărţile pentru calificarea în primăvara europeană.

Ţinând cont că în celălalt meci al grupei, Zurich şi Villarreal au terminat la egalitate, 1-1, clasamentul grupei o are pe Osmanlispor pe primul loc (7 puncte), în timp ce Steaua, Villarreal şi Zurich au câte 6 puncte, cu un singur meci rămas de disputat pentru fiecare.

Astfel, Steaua se va deplasa în ultima etapă în Spania, pentru duelul cu Villarreal, în timp ce Zurich va evolua pe terenul lui Osmanlispor. Pentru a depinde numai de ea, vicecampioana trebuie să se impună pe El Madrigal, situaţie care îi aduce calificarea directă, indiferent de rezultatul din Turcia. Mai mult, dacă turcii nu se impun, bucureştenii câştigă grupa.

"Eu am mai spus și acum iar zic: noi ne calificăm de pe primul loc! O să vedeți. De ce să nu batem la Villarreal? Dacă suntem mai buni decât ei, de ce să nu-i batem?" - Gigi Becali.

Dacă Steaua obţine un rezultat de egalitate în ultima etapă, iar Zurich pierde în Turcia, atunci, pentru a trece de grupe, roș-albaștrilor le trebuie o remiză cu cel puțin două goluri marcate, ţinând cont că ar termina la egalitate de puncte cu "Submarinul Galben", primul criteriu de departajare fiind meciurile directe.

Dacă românii scot un egal şi Zurich se impune, atunci va fi clasament în 3 între Steaua, Villarreal şi Osmanlispor. Primul criteriu în această situaţie sunt rezultatele directe între cele 3, caz în care Osmanli adună 7 puncte, Steaua 5 şi Villarreal 3, scenariu în care Pintilii şi compania ratează calificarea.

Dacă cele două meciuri se termină la egalitate, Osmanlispor termină pe primul loc, cu 8 puncte şi ce se va face clasament în 3 între Villarreal, Steaua şi Zurich, în urma căruia spaniolii merg mai departe.

Clasamentul grupei L