• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Steaua a remizat, scor 1-1, cu Villarreal, la capătul unui meci în care jucătorii lui Reghecampf au arătat din nou determinare.

Echipa pare pe un trend ascendent, după jocurile modeste din ultima perioadă, din Liga 1, iar primul "11" ar putea să arate foarte curând mult mai bine. Nu neapărat ca urmare a omogoenizării, ci pentru că va câştiga un jucător foarte important.

Accidentat în ultima perioadă, Mihai Pintilii, unul dintre cei mai constanţi jucători în startul sezonului, şi-a reluat antrenamentele mai repede decât se preconiza şi ar putea fi, după perioada de întrerupere a campionatului din cauza meciurilor naţionalei, apt pentru a juca, pentru început, pe finalurile de meci.

"La Pintilii sunt într-adevăr lucruri pozitive, a intrat, a început să alerge. Dar trebuie să avem răbdare până va putea să intre pe teren", a spus Reghecampf la conferinţa de presă de aseară.

Mihai Pintilii a suferit o intervenţie chirurgicală la mijlocul lui august, pentru avulsie de tendon al muschiului drept femural de parte dreapta. Iniţial s-a crezut că el va rata tot sezonul de toamnă, însă ulterior au existat semnale că va fi recuperat la mijlocul lui noiembrie. După toate probabilităţile, închizătorul va fi din nou pe teren la potenţial maxim în aproximativ o lună.

Un alt "rănit" al Stelei este Adnan Aganovic, care a fost titular în partida cu CFR 1-2, însă a părăsit terenul după numai 20 de minute, fiind accidentat în urma unui contact cu Rus.

Verdictul a fost crunt: Dublă fractură de maxilar. În ceea ce îl priveşte, premisele nu sunt deloc favorabile.

"Probabil că stă o lună de zile, trebuie să poarte un bandaj. Va mânca sau va bea cu paiul, nu putem să ne bazăm deocamdată pe el", a mai spus Reghe.

Pe Steaua o aşteaptă o confruntare foarte grea duminică, în compania formaţiei CS U Craiova, care e văzută de mulţi specialişti drept principala contracandidată la titlu. Derby-ul de clasament va fi în direct duminică, de la 20:30, pe Digi Sport 1.