• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Dinamo a remizat, pe ”Arena Națională”, în fața a 26.783 de spectatori, cu spaniolii de la Athletic Bilbao, scor 1-1, astfel că roș-albii mai nutresc speranțe pentru o calificare incredibilă în play-off-ul Europa League.

Cosmin Contra nu a mizat din primul minut pe cel mai bun jucător al său, Juan Albin (31 de ani), dar a mizat pe uruguayan în ultima jumătate de oră a partidei, atunci când l-a trimis în locul slovacului Nemec.

Albin și-a luat rolul de coordonator foarte repede în serios și a reușit să contribuie și el la o a doua repriză foarte bună realizată de către ”câini”. Mai mult, Albin a fost și protagonistul fazei ce putea aduce golul unei mari victorii.

În minutul 75, Nascimento a executat foarte bine o lovitură liberă de pe dreapta, Albin a reluat precis spre gol, dar mingea deviată de Balenziaga, fundașul stânga, i-a permis portarului să se replieze și să respingă în corner. 

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

 

Meciul retur se va disputa joia viitoare, pe San Mames, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe digisport.ro.

 

Până atunci, Dinamo se va deplasa duminică la Ovidiu, pentru meciul din etapa a treia a Ligii 1 cu Viitorul. Partida se va disputa de la ora 18:00 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1. Duelul poate fi urmărit și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.