• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Manchester United a câștigat miercuri seară trofeul Europa League, după o finală în care a învins-o pe Ajax, la Stockholm, cu 2-0, datorită golurilor lui Paul Pogba și Henrikh Mkhitaryan. Din tribune a asistat și Zlatan Ibrahimovic, accidentat pentru acest meci. Înainte de fluierul de start, suedezul s-a plimbat pe teren și s-a amuzat de un banner afișat de un fan al ”diavolilor”.

Zlatan Ibrahimovic este în continuare accidentat și nu a fost în lotul lui Manchester United pentru finala UEFA Europa League, însă suedezul nu putea lipsi de la aceasta partida, care se joacă tocmai la Stockholm.

În recuperare după accidentarea suferită, Zlatan a fost surprins într-o mașinuță inedita, unde a fost un pasager cu zâmbetul pe buze. Ibrahimovic a ajuns chiar și pe gazon și a făcut poze, toți fanii lui United așteptând acum revenirea starului pe gazon.

Un fan de-al lui Manchester United a găsit un mod creativ de-al convinge pe Zlatan Ibrahimovic să rămână pe ”Old Trafford”. ”Zlatan, rămâi la United şi ti-o dau pe nevastă-mea”, a stat scris. După ce a văzut bannerul, suedezul, vizibil amuzat, s-a dus să se pozeze cu el. Atacantul în vârstă de 35 de ani a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior la genunchiul drept şi a fost operat deja în SUA. Presa engleză a anunţat că "Ibra" nu va reveni pe gazon mai devreme de ianuarie 2018. Contractul scandinavului cu Manchester United expiră la finalul acestui sezon.

Ibrahimovic s-a deplasat pe teren cu ajutorul cârjelor, iar la finalul partidei a coborât din nou pe teren unde alături de coechipieri a ridicat trofeul Europa League. Suedezul de 35 de ani a contribuit cu cinci goluri pentru formația de pe ”Old Trafford” în actuala ediție a Europa League în cele 11 meciuri pe care le-a disputat. De asemenea, Ibra a contribuit decisiv la alte patru goluri. În acest sezon, în toate competițiile, suedezul a înregistrat 46 de apariții, în care a punctat de 28 de ori și a oferit 10 assist-uri.