• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Ajuns în țară pentru a onora convocare la echipa națională, Alexandru Chipciu a vorbit despre situația în care se află Steaua în grupa L din Europa League.

După 4 meciuri, roș-albaștrii ocupă ultimul loc într-o grupă în care lider este formația la care evoluează Raul Rusescu. Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf are doar 3 puncte și este obligată să câștige jocul următor, cu Osmanlispor, pentru a mai păstra șanse de calificare.

Deși Rusescu este nașul său, Chipciu a declarat că va ține cu Steaua în duelul din Europa și speră ca atât roș-albaștrii, cât și Osmanlispor să se califice mai departe în primăvara europeană.

”Mă bucur pentru Rusescu, e un jucător foarte bun și marchează foarte multe goluri. Țin însă cu Steaua pentru că am jucat acolo, e echipa mea de suflet; o să țin toată viața cu Steaua. Acum nu știu cine se va califica, îmi doresc să se califice Steaua mai departe și cu Osmanli, normal”, a declarat Chipciu.

 

Mijlocașul de 27 de ani susține că atât el, cât și Nicolae Stanciu sunt foarte apreciați în Belgia și spune că acolo au mai multă intimitate.

”În Belgia nu e ca în România să fie oamenii chiar așa pătimași, să te recunoască absolut toată lumea, îți lasă mai multă intimitate. Într-adevăr oamenii ne apreciază foarte mult acolo, ne bucură lucrul acesta și vrem să jucăm cât mai bine pentru echipa noastră”, a mai spus Chipciu.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

După ce a spart gheața la Anderlecht, Chipciu îl așteaptă pe Stanciu să marcheze și în partida naționalei cu Polonia, care se va disputa vineri, 11 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională.

”Stanciu dă multe goluri și acum, că a dat gol la Anderlecht, sper să dea și la echipa națională”, a încheiat Chipciu.