• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Alexandru Chipciu a suferit o ruptură musculară în meciul României cu Kazahstan (0-0), dar a revenit destul de repede și a pus umărul la seara magică pe care a traversat-o Nicușor Stanciu. Mijlocașul și-a felicitat compatriotul pentru că a reușit să spargă gheața, cu o ”dublă”, după cele 13 partide jucate în tricoul lui Anderlecht.

În cele 56 de minute pe care i le-a oferit antrenorul lui Anderlecht, Rene Weiger, Chipciu a reușit două pase decisive la golurile reuşite de ”Micul Magician”, înainte să îi lase locul pe teren lui Diego Capel. După ce omul meciului Anderlecht – Mainz i-a mulțumit pentru assist-uri, acum a venit rândul lui Chipciu să îi transmită un mesaj de felicitare. ”Sunt foarte fericit pentru victorie şi pentru prietenul meu, Nicolae Stanciu! A meritat aceste două goluri! Vă mulţumesc pentru susţinerea incredibilă", a scris Chipciu, în limba engleză, pe contul personal de Facebook.

Cum lucrurile merg bine pentru mijlocaşul lui Anderlecht, care a revenit astfel după 3 săptămâni ca titular în meciul din Europa League, cu Mainz, Christoph Daum a zis că îl așteptă cât mai repede la națională. ”Așteptăm să-l avem motivat, într-o formă bună și la fel și pentru Chipciu, care e jucător important pentru echipa națională. Are viteză, muncește mult pentru echipă și poate lua decizii în acțiune. Muncește din greu, închide spațiile, deci pentru mine e un bun jucător de echipă", a mai spus printre altele selecționerul echipei naționale a României. Restul declarațiilor le aveți aici.

VEZI AICI PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT