• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Cosmin Contra (41 de ani) știe că aportul fanilor la un meci de talia celui cu Athletic Bilbao este extrem de important pentru Dinamo, mai ales că meciul se va disputa pe un stadion cu o acustică foarte bună, ”Arena Națională”. ”Guriță” speră chiar ca numărul fanilor să fie joi seară mai mare decât cel înregistrat marți, la partida dintre FCSB și Viktoria Plzen, 33.795.

”Sper ca suporterii să vină în număr mai mare decât numărul spectatorilor prezenţi aseară (n.r. -  la partida FCSB - Viktoria Plzen) pe Arena Naţională. Suporterii dinamovişti sunt speciali, nu se pot compara niciodată cu cei de la FCSB”, a spus Contra, la conferința oficială de presă.

Oficialii celor de la Dinamo mizează tot pe aproximativ 30.000 de suporteri, câți au fost și la partida roș-albaștrilor, din preliminariile UEFA Champions League, deși până luni seară se vânduseră doar 15.000 de tichete.

”Ar fi frumos ca suporterii dinamoviştii să fie în număr mult mai mare decât la ultimul meci. Sunt foarte realist, cunosc foarte bine Athletic Bilbao, dar sper într-un rezultat pozitiv", a mai spus Cosmin Contra.

Dinamo - Athletic Bilbao programat joi, 27 iulie, de la 20:30, pe ”Arena Naţională” va putea fi urmărit pe site-ul digisport.ro în format LIVE TEXT.

"Sunt vândute 21.800 din 53.000. Vor intra toți cei care vor cu adevărat să susțină Dinamo Bucureşti!

Găsiți bilete până la ora meciului", este anunțul Peluzei Cătălin Hîldan, pe Facebook.

"Avem nevoie de un PCH plin, hai la case", a fost mesajul galeriei lui Dinamo, după ce roș-albii au adunat doar 7.000 de spectatori cu FC Botoșani (0-1), pe Arena Națională.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18:00, doar pe bază de tichete sau invitaţii. Casele de bilete vor fi deschise până la finalul primei reprize.