• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cosmin Moți a fost inclus de UEFA în echipa ideală a etapei a treia a fazei grupelor din Europa League, după ce a marcat pentru Ludogorets în victoria bulgarilor din Portugalia, cu 2-0 în fața lui SC Braga.

Jucătorul de 32 de ani a fost cel mai bun fundaș central, datorită golului marcat și a faptului că echipa sa n-a primit gol în victoria echipei sale cu 2-0 de la Braga. El a avut zece respingeri în cele 16 intervenții defensive prin care a condus defensiva”, anunță cei de la UEFA.

În echipa ideală a etapei din Europa League nu se află niciun jucător de la FCSB, asta deși Harlem Gnohere se numără pritre cei nominalizați la premiul de jucătorul etapei, după ce a marcat de două ori în victoria cu 2-1 a ”roș-albaștrilor” din Israel, cu Hapoel Beer Sheva.

Alături de Moți, în echipa ideală se mai află Giannis Anestis, Alberto de la Bella, Bajram Jashanica, Dmitri Shomko, Emiliano Rigoni, Sergej Milinkovic - Savic, Xabi Prieto, Josip Ilicic, Willian Jose și Junior Kabananga.

Echipa ideală a etapei a treia, în Europa League:

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT