• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Jucătorii Craiovei Maxima au plecat la Milano pentru a-i susţine pe elevii lui Devis Mangia în returul de pe San Siro, dintre Milan şi Craiova, din turul 3 preliminar al Europa League.

"Noi căutăm să stăm mai izolaţi de ei, suntem relaxaţi şi nu am vrea să transmitem asta echipei. Ei au o misiune specială, deosebită. Au fost deştepţi în primul meci, au jucat foarte bine, au câştigat capital de simpatie după meciul acela", a declarat Aurel Ţicleanu.

"În fotbal au mai fost surprize, de ce nu, eu am mare încredere în băieţii noştri, au demonstrat în ultima perioadă că pot să formeze o echipă competitivă", a spus şi Emil Săndoi.

"Mergem cu gândurile de a reînnoda istoria, de a reînnoda marea performanţă a Universităţii Craiova. E un vis de-al nostru extrem de greu de realizat, dar ce am făcut până acum ne face să fim mândri", a afirmat şi preşedintele lui CS U Craiova, Marcel Popescu.

La Milano, legendele Craiovei vor avea un program special înainte de meci. Alături de fostele glorii ale "rossonerilor", precum Franco Baresi şi Paolo Maldini, oltenii vor vizita baza de antrenament a grupării italiene.

AC Milan - CS U Craiova, din turul 3 preliminar al Europa League, manșa a doua, se va disputa joi, 3 august, de la ora 21:45, pe San Siro din Milano.

Meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT