• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

AC Milan a luat o opţiune importantă pentru calificarea în play-off-ul Europa League, după ce s-a impus cu 1-0 la Severin în faţa celor de la CS U Craiova, însă prestaţia oltenilor l-a impresionat pe antrenorul rossonerilor, Vincenzo Montella.

Tehnicianul italian i-a remarcat pe jucătorii ofensivi din echipa lui Devis Mangia, care le-au creat probleme apărătorilor milanişti.

"A fost un meci foarte dificil, foarte intens. Craiova a făcut un meci bun, ne-a pus în dificultate. E o echipă bine antrenată, cu jucători foarte rapizi în atac, care ne-au pus în dificultate.

Cu toate acestea, cred că victoria a fost meritată. Rezultatul mă mulţumeşte, la fel şi prestaţia echipei",a declarat Montella, imediat după meci.

În acelaşi timp, antrenorul de 43 de ani avertizează că victoria din prima manşă nu asigură elevilor său calificarea în faza următoare a competiţiei.

"Calificarea e deschisă în continuare, dar avem un rezultat bun în deplasare. Nu trebuie însă să fim prea liniştiţi, nu putem subestima adversarul. Vom avea şi stadionul plin, cred că va fi o zi frumoasă pentru sport.

Va fi o sărbătoare, o motivaţie în plus să avem un stadion plin. Va fi o zi frumoasă. Nu cred că se poate vorbi despre o presiune suplimentară", a explicat Montella.

Când a fost rugat să nominalizeze un jucător al Craiovei pe care l-ar dori la Milan, fostul atacant a driblat elegant: "Trebuie încă să-i cunosc pe noii mei jucători, cei pe care i-a cumpărat clubul. Azi sunt deja 10".