• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

FCSB se pregătește pentru al treilea meci din grupele Europa League, din Israel, cu Be'er Sheva. Florin Tănase, unul dintre oamenii de bază ai lui Nicolae Dică, a anunțat că roș-albaștrii se gândesc numai la victorie, ținând cont de evoluțiile bune din deplasare din acest sezon european. Mijlocașul a vorbit și despre absențele lui Alibec și Pintilii.

Urmăriți AICI conferința de presă a celor de la FCSB de la Be'er Sheva.

Doi jucători foarte importanţi, foarte valoroşi, dar sper ca cei care vor juca în locul lor să-i suplinească foarte bine. În vestiar este o atmosferă foarte bună, sperăm să se vadă asta şi în teren, să fim o echipă."În vestiar este o atmosferă bună. Sper să se vadă asta și pe teren, să fim o echipă bună. Cele două victorii pe care le-am obținut ne fac să ne gândim la victorie. Am făcut meciuri bune în deplasare, și cu Plzen, și la Lisabona și o repriză cu Lugano.

Important e să ne calificăm în primăvara europeană, dar sunt importante și celelalte puncte pentru coeficientul UEFA. Este bun și un rezultat de egalitate”, a spus Tănase, într-o conferință de presă.

Până acum, în meciurile din deplasare, FCSB a înregistrat următoarele rezultate, în Europa, în această stagiune:

Plzen - FCSB 1-4
Sporting - FCSB 0-0
Lugano - FCSB 1-2

Cum ar putea arăta FCSB cu Be'er Sheva:

Niță - Benzar, Planic, Bălașa, Momcilovic - Nedelcu, Popescu - Teixeira, Budescu, Tănase - Gnohere.

Meciul de joi va fi arbitrat de o brigadă din Olanda. La centru va fi Kevin Bolm, iar acesta va fi ajutat la cele două linii de Charles Schaap și Joost van Zuilen. Arbitrii adiționali vor fi Kamphuis Jochem și Jeroen Manschot, iar cel de-al patrulea oficial va fi Bas van Dongen.