• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cosmin Contra a demonstrat de atâtea ori că știe să-și mobilizeze jucătorii înaintea meciurilor importante, fapt demonstrat inclusiv la meciul tur cu Bilbao, atunci când Dinamo a revenit spectaculos în repriza secundă, fiind aproape de o mare victorie în fața bascilor (1-1), după super golul izbutit de Rivaldinho.

În ziua returului cu Bilbao, unul care se anunță extrem de dificil pentru roș-albi, Contra a decis ca jucătorii să se relaxeze la o plimbare de o oră, într-un parc din oraș, ținta tehnicianului fiind să mai ia presiunea de pe umerii jucătorilor.

Cu zâmbetul pe buze, așa cum au fost de altfel și la antrenamentul oficial, de miercuri seara, jucătorii lui Dinamo au mai uitat puțin de miza meciului de pe "San Mames". Sergiu Hanca a fost recunoscut imediat de fani și a făcut poze cu suporterii dinamoviști, în timp ce Juan Albin a părut extrem de relaxat înaintea jocului din această seară.

Fotbaliștii lui Contra s-au destins înaintea duelului de foc cu Athletic, la care sunt așteptați și în jur de 2.000 de fani dinamoviști.