• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Preşedintele executiv al clubului Astra Giurgiu, Dănuţ Coman, a infirmat acuzaţiile conform cărora atacantul Denis Alibec a fost menajat în meciul de joi cu Viktoria Plzen, scor 1-1, pentru transferul la Steaua şi a mărturisit că şi-ar dori ca mutarea să nu se realizeze.

Denis Alibec, în vârstă de 25 de ani, s-a accidentat la genunchi în cursul săptămânii şi nu a făcut parte din lot la partida încheiată la egalitate cu Viktoria Plzen, în Europa League. Din informaţiile Digi Sport, el a făcut infiltraţi cu plasmă la genunchi, astfel încât să fie în cărţi pentru naţională.

"Ne-a lipsit foarte mult Denis, un jucător care ne-a purtat pe braţe în sezonul trecut. Nu pot spune că este o accidentare gravă, are o contuzie la genunchi. A vrut să joace, dar nu am vrut să riscăm. Este convocat pentru meciul naţionalei cu Polonia şi am decis să îl protejăm. Ne dorim să joace meciul cu Pandurii, apoi să se ducă la echipa naţională. De aceea nu a riscat. Şi-a dorit foarte mult să ajungă la echipa naţională şi împreună cu domnul doctor am decis să îl protejăm pentru a îl avea 100 la sută medical pentru meciul de duminică.

Mi-aş dori să se rateze transferul (n.r. - la Steaua). Avem o situaţie stabilă din punct de vedere financiar. Au venit o parte din banii de la UEFA şi s-au plătit bonusurile şi salariile. Vor veni şi ceilalţi bani de la UEFA în această lună şi atunci vor fi plătiţi toţi jucătorii la zi", a afirmat Dănuţ Coman, la Sport.ro.

Astra Giurgiu a încheiat la egalitate meciul disputat, joi, pe Arena Naţională, cu formaţia cehă Viktoria Plzen, scor 1-1, în grupa E a Europa League. În urma acestui rezultat, Astra ocupă locul 3 în grupa E, cu patru puncte, iar Viktoria Plzen se află pe ultimul loc, cu trei puncte. AS Roma este liderul grupei E, cu opt puncte, urmată de Austria Viena, care a adunat cinci puncte în primele patru runde.

"Sunt bucuros pentru jucători, am întâlnit o echipă foarte agresivă, foarte bine aşezată în teren. Sunt mulţumit de rezultat, chiar dacă ne doream foarte mult victoria. Avem şanse la calificare, credem în ele şi vom lupta până la ultimul meci. Meciul cu Austria Viena este important, nu trebuie să pierdem, iar dacă nu vom pierde şansele vor creşte considerabil", a adăugat Coman.