• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

FCSB - Lugano 0-2. William de Amorim (25 de ani) pare să fi jucat în această seară ultimul său meci pentru FCSB. Becali nu a mai suportat randamentul brazilianului şi i-a cerut lui Dică să îl schimbe încă din minutul 40.

Tehnicianul roş-albaştrilor a riscat contra lui Lugano, trimiţând pe teren mai multe rezerve, deşi în joc era locul unu în grupă. Printre titulari s-au numărat şi Golofca şi De Amorim, fotbalişti care au fost în dizgraţia tuturor până de curând.

Dacă mijlocaşul venit de la Botoşani a fost destul de activ, zbătându-se, De Amorim a fost inexistent. Atitudinea sa l-a enervat pe Becali, care i-a transmis lui Dică, aşa cum a promis la TV, să îl schimbe înainte de pauză.

"Noi am băgat pe teren un jucator mort", fusese ultima declaraţie a lui Gigi în legătură cu De Amorim, înainte ca sud-americanul să "dispară" din primul "11".

De altfel, era greu de crezut că De Amorim va avea o prestaţie solidă în această seară, în condiţiile în care în Liga 1 a prins în acest sezon doar 351 de minute, ultimele bifate în septembrie.

Cu evoluţia de azi, fostul jucător al Astrei şi-a semnat aproape sigur sentinţa, urmând să fie cedat în iarnă. În ajutor ar putea să îi sară chiar Şumudică, fostul tehnician de la Giurgiu. Acesta a spus de mai multe ori că şi-l doreşte, iar azi, într-o intervenţie la Digi Sport, a dezvăluit "Vreau să iau doi jucători din România în iarnă".