• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Dinamo a revenit după 5 ani în cupele europene, dar a fost tratată cu mult respect de către cei de la Athletic Bilbao, semn că renumele roș-albilor mai înseamnă încă ceva. Pentru returul de pe ”San Mames”, oficialii bascilor au pregătit un program de meci, tipărit în condiții excepționale.

Șapte pagini au fost dedicate grupării din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”. ”FC Dinamo București, de la A la Z”, ”Dudu Georgescu, Gheata de Aur” și ”Rivaldinho” reprezintă doar câteva dintre materiale.

În ”Dinamo de la A la Z”, nu a fost uitat Cătălin Hîldan, dar nici Cornel Dinu, Claudiu Niculescu, Walter Zenga sau derby-ul unic cu Steaua.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Și lui Cosmin Contra i s-a pregătit o pagină specială, mai ales că actualul tehnician al ”câinilor” este foarte bine cunoscut din perioada în care a antrenat în La Liga. 

Fanii lui Dinamo au avut parte de o surpriză la care nu se așteptau, chiar la intrarea în stadion. Bascii au aflat și ei de "câinii roșii"

Suporterii au adus și steagul României pe "San Mames", iar unii dintre ei au venit îmbrăcați cu tricoul echipei naționale.