• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Partida dintre AC Milan şi CS U Craiova stârneşte un interes enorm în Italia. 70.000 de suporteri sunt aşteptaţi pe San Siro pentru a vedea noul Milan, după ce patronii chinezi ai “rossonerilor” au investit 180 de milioane de euro pentru achiziţii în această vară.

Interesul este nemaiîntâlnit în ultimii ani pentru o partidă disputată în lună de vară, motiv pentru care conducerea Milanului a luat o decizie surprinzătoare: a deshis şi inelul 3 al arenei pentru fanii Craiovei.

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pentru un joc din luna august în ultimele patru decenii. Informaţia a fost oferită de corespondentul Digi Sport la Milano, Toni Sorică, într-o intervenţie telefonică la “Digi Sport Matinal”.

Milan - Craiova va fi în această seară, de la ora 21.45, în turul 3 preliminar din Europa League. Cele mai importante momente ale partidei de pe San Siro vor fi în format LIVE-TEXT, în timp real, pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

În partida tur, de la Drobeta Turnu Severin, italienii s-au impus cu 1-0, graţie reuşitei lui Ricardo Rodriguez. 

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT