• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Dennis Man (19 ani) și-a câștigat încet, dar sigur, un loc de titular în primul 11 al lui Nicolae Dică. Mijlocașul, care a marcat deja patru goluri în acest sezon, i-a impresionat și pe cei din conducere.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al roș-albaștrilor a spus că tânărul fotbalist are o calitate care-l ajută să se descurce bine pe dreptunghiul verde.

”M-am bucurat foarte mult când Dennis a venit la noi de la Arad, mai ales că-l știam de acolo. Sigur, el mai are nevoie de forță, dar dispune de o inteligență care de multe ori compensează această lipsă. De aceea, sunt convins că evoluțiile sale vor fi din ce în ce mai bune”, a spus Duckadam, înainte ca delegația roș-albaștrilor să decoleze spre Lugano.

Partida cu elvețienii, clasați momentan pe ultimul loc în prima ligă, va avea loc joi, 28 septembrie, de la ora 20:00, în cadrul Grupei G din Europa League, LIVE TEXT pe digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Pentru această deplasare, Nicolae Dică a decis să lase acasă patru ”nume” importante, în frunte cu Denis Alibec.

”Se pare că vom avea câțiva jucători indisponibili, ceea ce sper să nu conteze. Steaua are o bancă foarte bună și sper ca cei care vor intra să o facă la fel de bine ca ceilalți”, a mai precizat Duckadam.

Referitor la meciul cu FC Lugano, oficialul roș-albaștrilor este convins că nu va fi deloc o partidă simplă.

”Chiar dacă ne vom impune, nu vom fi calificați în primăvara europeană. Sigur, vor fi șase puncte, dar nu trebuie să neglijăm dubla cu Beer Sheva, în deplasare și acasă. Moralul băieților este foarte bun după victoria cu Dinamo și ne dorim să avem de acum încolo ritmul și prestația din repriza a doua a derby-ului”, a mai spus Duckadam.