• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

FCSB a pierdut, 0-2, duelul cu Plzen din etapa a 5-a a grupelor UEFA Europa League, iar la finalul duelului antrenorul Nicolae Dică a făcut o scurtă analiză a echipei sale. Tehnicianul roș-albaștrilor a recunoscut că principalele probleme ale formației sale au venit în benzi.

"Am avut probleme pe benzi, mereu cei de la Plzen au reușit să fie doi contra unu și au avut superioritate. De acolo au venit marile noastre probleme. În zona centrală nu am reușit să câștigăm duelurile aeriene și am avut foarte mari probleme" a precizat Dică în cadrul unei conferințe de presă.

Dică e optimist că echipa sa va termina grupa pe primul loc. În ultima etapă, FCSB joacă pe propriul teren în fața elvețienilor de la Lugano.

"În continuare suntem pe primul loc și avem șanse mari să terminăm pe această poziție dacă vom câștiga meciul de acasă din ultima etapă" a precizat antrenorul roș-albaștrilor.

FCSB a înregistrat două înfrângeri în ultimele două partide, însă roș-albaștrii nu intră în panică. Pentru echipa patronată de Gigi Becali urmează duelul cu Astra, din Liga 1, dumincă, de la ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

"Deocamdată nu am pierdut nimic. În campionat suntem pe 2, la două puncte în spatele liderului CFR Cluj, iar în Europa League suntem în continuare pe primul loc. Nu este ok pentru un club ca Steaua să aibă două înfrângeri consecutive, dar eu am încredere că vom reuși să câștigăm meciul următor" e încrezător Dică.